Amióta elkezdtem saját YouTube csatornámat, ahol trükköket mutatok, illetve az elhíresült Gyakoroljunk sorozatom fut, egyre több visszajelzés érkezik, hogy folytassam, hogy ezek miatt a videók miatt kezdték el a bűvészkedést, stb.

Ma jött egy hozzászólás, aminél – pozitív értelemben – betelt a pohár és nem bírtam megállni, hogy ne írjam meg ezt a pár sort.

A komment, ami a Duna Tv-s videóhoz érkezett, a következő volt:

Azért sosem fogom elfelejteni hogy tőled tanultam az alapokat és a Te videóid után kezdtem el komolyabban a kártyabűvészkedést! Lassan 3 éve :)

Számomra iszonyatosan jó érzés, amikor valaki elmondja, hogy miattam kezdett el bűvészkedni. Ez lehet nem tűnik nagy dolognak, de számomra az, mivel egy igazán csodálatos művészeti ágnak sikerült újabb követőt találni. Olyan ez, mint amikor valaki azért tanul meg hegedülni, mert egyik kedvenc előadójának szereti a játékát. Vagy sportolni, mert kedvence megnyert egy versenyt, vagy ilyesmi.

Egy szó, mint száz, én úgy érzem, hogy sose fogok leállni, se a bűvészkedéssel, se a videózással, mert ha ezzel csak egy-két embernek, vagy gyerkőcnek hozom meg a kedvét a bűvészkedéshez, már megérte.

Szóval köszönöm a hozzászólásokat, a lájkokat, maradjatok továbbra is velem és teremtsük meg együtt az új bűvészeti hullámot itthon. :)