LÉPJEN VELEM KAPCSOLATBA

Küldje el üzenetét most!

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Üzeneted tárgya

Üzeneted:

Kérjen online árajánlatot

Név

E-mail cím

Telefonszám

Műsor típusa (A műsortípusok leírását oldalt találja!)

Műsor helyszíne

Műsor dátuma
(Hétvégenként színházi elfoglaltság miatt csak korlátozottan tudok külső fellépéseket elvállalni.)

Műsor kezdete
óra

Műsor időtartama
perc

Várható nézőszám

Megjegyzés

Melyik műsor mit takar?

Mikromágia

Ez a műfaj a közönség egyik kedvence, világszerte igen népszerű.

Ha a TV-ben láttál már bűvészt, ahogy az utcán mutatja trükkjeit, nos az is mikromágia, vagy ahogy ma divatosan nevezik, utcai bűvészet. Angolul a mikromágiát close up (közeli) bűvészetnek nevezik, ami magában is foglalja a lényeget. A varázslat közvetlen közelről történik, közvetlenül a nézők szeme előtt, akár az utcán, akár egy asztalnál.

A mikromágia kellékei a kártya, a pénz és érmék, illetve apró (mikro) tárgyak, például gyufásdoboz, gumikarika stb.

Mentalizmus

Itt rögtön meg is állnék egy pillanatra, ugyanis a mentalizmus és a mentál bűvészet között van egy óriási különbség.

A mentál bűvész trükköket alkalmaz a hatások elérése érdekében, míg a mentalista az emberi test (például az agy) olyan képességeit használja ki, amikről sokan nem is tudnak. Ezek pszichológiára és anatómiára épülnek. Nem véletlen, hogy a mentalisták nem szeretik mutatványaikat trükknek nevezni, inkább úgy fogalmaznak, hogy kísérleteket adnak elő.

Ezt a fajta programot 10-13 éves kortól ajánlom. Kisebb gyermekek részére azért nem, mert számukra a mentalizmus lehet nem olyan izgalmas műfaj, mint amikor nagyobb kellékekkel történik a varázslat, ellentétben egy felnőtt nézővel, akinek ez a téma színes, izgalmas és megdöbbentő lesz!

Gyerekműsor

Én úgy gondolom, hogy a bűvészet nem csak gyerekeknek szól, csak a gyerekbűvészeti ága és ez csak egy ág, vagy műfaj a sok közül!

A gyerekműsorok a színpadi bűvészet egyik al-ága, ahol kisebb-nagyobb kellékekkel (kötél, kendők, óriás varázspálcák, stb.) varázsoljuk el a kicsiket és nagyokat. Ebben a műfajban nem is az effekteken van a hangsúly (effekt alatt értjük azt ami a trükk végén történik, például eltűnik valami, megjelenik, átváltozik, stb.), hanem a trükkök szórakoztató és játékos mivoltjában, ahogy a bűvész elszórakoztatja, illetve játszik a nézőkkel a trükkök alatt. Természetesen bevonva a gyerekeket is, mint aktív résztvevőket.

Amit még el szoktunk mondani – nehogy meglepetésként érjen bárkit -, hogy bűvészműsorban nem tűnnek fel bohócok, illetve figurás jelmezekbe beöltözött bűvészek, az egy egészen más műfaj. Itt inkább az interaktív, játékos előadásokra kell számítani. :)

Ezt a fajta programot 5-6 éves kortól ajánlom.

Céges bűvészműsor

Cégek számára bármely műsortípust tudom nyújtani külső helyszínen, figyelembe véve az egyedi kívánságokat is. A leggyakrabban a céges termékek és brandek trükkökbe való beépítése szokott lenni az igény, de engedje nyugodtan szabadjára fantáziáját, egy bűvész számára semmi sem lehetetlen.

Egész estés Bűvész Show

Ez egy különleges bűvészműsor típus, amit itthon először a Bűvész Színház hozott el, és ami 2012 óta sikeresen űzünk.

Nem minden műsor Bűvész Show?

Jogos a kérdés! A Bűvész Show elnevezés inkább egy típus jelölés, hiszen természetesen minden műsorunk egy bűvész show, de mi különbséget tettünk bűvész show és Bűvész Show között.

Ez utóbbi elnevezés arra utal, hogy a műsornak sztorija, története, vagy mondhatnánk úgy is, hogy apropója van.

Ezeket a műsorokat úgy kell elképzelni, mint egy normális színházi előadást, azzal a különbséggel, hogy ezek egy, vagy kétszemélyes darabok.

A Bűvész Show másfél órás műsoridővel rendelkeznek, interaktív, így előfordul, hogy a bűvész kihív néha egy-egy nézőt is a színpadra.

Szeminárium show

Ezek azok a programok, ahol nem csak bemutatom, hanem meg is tanítom a trükköket. Itt is egyedi igényekhez tudom igazítani a programot.

Szakmai tanácsadás

Amennyiben egy bűvész segítségére lenne szüksége, legyen szó technikai megoldásról, speciális effektekről, keressen meg bátran.